Capitonaj pereti KoskiFutura gri deschis de 4 mm pentru CITROEN Jumpy Standard 3275 L2H1 model 2016 -, cu tractiune fata si usi culisante pe partea dreapta, cu geamuri, suprafata de 4.69 mp

1.888,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU K_1430216210511

Detalii

SKU
K_1430216210511
Categorii
Greutate
20.9 kg
Tip produs
Capitonaj pereti
Marca masina
Citroen
Model masina
Jumpy
An fabricatie
2016 -
Inaltime vehicul
H1
Lungime vehicul
L2
Material
KoskiFutura gri deschis
Grosime (mm)
7
Tractiune
tractiune fata
Usi culisante
usi culisante pe ambele parti, usi culisante pe partea dreapta
Detalii
haion
Observatii
2 usi laterale culisante, haion
Numar piese/kit
7
Suprafata (m²)
4.43

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.

Produse recomandate