Capitonaj pereti KoskiStandard de 4 mm pentru MERCEDES Sprinter W910 3259 L1H2 model 2018 -, cu tractiune fata si usi culisante pe ambele parti, cu geamuri, suprafata de 10.27 mp

2.030,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU K_2120118220622

Detalii

SKU
K_2120118220622
Categorii
Greutate
40.6 kg
Tip produs
Capitonaj pereti
Marca masina
Mercedes
Model masina
Sprinter
An fabricatie
2018 -
Inaltime vehicul
H2
Lungime vehicul
L1
Material
KoskiStandard
Grosime (mm)
7
Tractiune
tractiune fata
Usi culisante
usi culisante pe ambele parti
Detalii
usi spate cu deschidere laterala
Observatii
tractiune fata. 2 usi laterale culisante, 2 usi spate
Numar piese/kit
10
Suprafata (m²)
8.92

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.