Dispozitiv LEVPANO I

3.644,61 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LEVP-1

Descriere

• Înălţimea de instalare pe orizontală până la 4,5 m. • Înălţimea de instalare pe verticală până la 5,9 m. • Amprenta la sol redusă. • Trecere facilă printr-o uşă de 0,73 m. • Montare / demontare rapidă. • Transport facil : compus din 3 elemente. • Platformă de înălţare pentru fixarea cu şuruburi a plăcilor. • Poziţionarea plăcii de gips-carton pe orizontală, pe verticală şi în unghi pe plan înclinat. • Troliu anti-cădere fixat pe mânerul de acţionare care permite o ghidare foarte bună a dispozitivului. • Un suport excelent cu o bună protecţie pentru placa de gips-carton, indiferent de dimensiunea sa, cu 2 braţe centrale, cu saboţi şi 2 braţe telescopice. • SIGURANŢĂ: Sistemul de siguranţă brevetat, este alcătuit din două cabluri; - 1 cablu de lucru; - 1 cablu de protecţie anti-cădere. • CALITATE: - Conform cu normele CE şi directivele europene 2006/42/CE. - Evaluarea de conformitate executată de SOCOTEC FRANȚA. - Montaj şi control înainte de expediere. - Controale şi teste de încărcare efectuate de departamentul de calitate. • MANIPULARE: - Troliul anti-cădere fixat pe mânerul de acţionare permite o ghidare foarte bună a dispozitivului. - Mâner şi cap ergonomic pentru basculare (patentat) cu aderenţă foarte bună. • PERFORMANŢĂ ŞI REZISTENŢĂ: - Pentru poziţionare la înălţime între 3,50 m şi 4,5 m, indexarea părţii superioare a coloanei păstrează o înălţime de încărcare rezonabilă. - Înălţimea de încărcare este în funcţie de înălţimea stabilită între 3,50 m şi 4,5 m. - Înălţimea minimă placă orizontală: 1,45 m. - Înălţimea de încărcare la instalare orizontală: 0,82 m pentru o placa de 3,50 m pe orizontală. - Încărcare maximă : 75 kg. • CARACTERISTICI: - Panouri de platformă din OSB, la înălţimea de 49 cm, dimensiuni 83×25 cm, grosime 2,5 cm. - Lungimea celor 2 braţe centrale echipate cu saboţi: - 1,10 m pentru placa de 1,20 m; - 0,80 m pentru placa de 0,90 m; - 0,55 m pentru placa de 0,60 m. - Distanţa între braţele centrale: 1 m. - Lungimea celor 2 braţe telescopice: 0,49 m. - Distanţa între braţele telescopice: 3,10 m. - Unghi de încărcare raportat la coloană: 25°. - Cap cu braţ reversibil, utilizarea de saboţi metalici pentru susţinerea plăcilor. - Încărcarea plăcii la sol pentru poziţionare pe plan înclinat. - Mobilitatea capului în jurul axei sale permite reglarea automată a plăcii, indiferent de planul de înclinaţie. - 4 roţi, 2 pivotante echipate cu un sistem de blocare. - Vopsea epoxidică. - Greutate dispozitiv: 52 kg.

Detalii

SKU
LEVP-1
Brand
Tip produs
Montare placi gips-carton

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.