Dispozitiv LEVPANO MASTER

5.907,64 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LEVP-M

Descriere

• Montare / demontare rapidă. • Amprenta la sol redusă. • Echipat cu mâner de înclinare (brevetat). • Sarcină utilă: 80 kg. • Ampatament redus (1,02 x 1,02 x 1,02 m) şi ajustabil pentru traversarea uşilor. • Un suport excelent cu o bună protecţie pentru placa de gips-carton, indiferent de dimensiunea sa, cu 2 braţe centrale, cu saboţi şi 2 braţe telescopice. • UTILIZARE: - Instalare orizontală şi pe plan înclinat, inclusiv plăci ignifuge de incendiu, placi de gips-carton şi plăci de celuloză de mare greutate. - Platformă pentru acces direct la înălţimea tavanului de montat. • SIGURANŢĂ: - Sistemul de siguranţă brevetat, este alcătuit din două cabluri; - 1 cablu de lucru; - 1 cablu de protecţie anti-cadere. • CALITATE: - Conform cu normele CE şi directivele europene 2006/42/CE. - Evaluarea de conformitate executată de SOCOTEC FRANȚA. - Montaj şi control înainte de expediere. - Controale şi teste de încarcare efectuate de departamentul de control si calitate. • SARCINI SPECIALE, GRELE: - Sarcină utilă: 80 kg. - Şasiu consolidat. Coloană din profil de aluminiu, tampoane ghidare din poliamidă. • PERFORMANT ŞI REZISTENT: - Înălţimea de poziţionare pe orizontală : 4,10 m şi 4,50 m cu prelungitor de 0,40 m (livrare opţională). - Înălţimea de încărcare: 0,69 m. - Sarcina maximă: 80 kg. • CARACTERISTICI: - Deschiderea maximă a braţelor: 3.10 m. - Echipat cu mâner de înclinare (brevetat). - 3 roţi echipate cu sistem de blocare. - Ampatament redus (1,02×1,02×1,02 m) pentru traversarea uşilor. - Greutate dispozitiv: 53 kg. - Vopsea epoxidică.

Detalii

SKU
LEVP-M
Brand
Tip produs
Montare placi gips-carton

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.