Dispozitiv pentru ridicat usi si ferestre

167,49 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 0114-DR

Descriere

• se utilizeaza la montarea si demontarea usoara a usilor si a ferestrelor. • la usi se manevreaza cu piciorul, avand astfel mainile libere pentru pozitionarea usii. • Pentru montare și demontare uși și ferestre cu mare ușurință și ridicarea de panouri și plăci. • Utilizare foarte intuitivă, controlul la picioare - ambele mâini rămân libere pentru a putea fixa ușa în balamale. • Poziționarea picioarelor: partea din față a piciorului este așezată pe partea roșie antiderapantă, călcâiul este așezat pe partea rotundă (nealunecoasă și ușor concavă). • Dispozitivul este prevăzut cu o axă pivotantă pentru a ridica obiectul fără a mișca suportul (mișcări orizontale). • Sistemul de îmbinare permite menținerea ușii perfect verticală atunci când se ridică (mișcări perfect verticale). • Încărcătură maximă: 75 kg. • Instrucțiuni de întreținere: - Părțile în mișcare se ung după utilizare; - Păstrare într-un loc curat și uscat.

Detalii

SKU
0114-DR
Brand
Tip produs
Dispozitive pentru constructii

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al comapniei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.