Dispozitive LEVPANO COMBI

6.382,09 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LEVP-C

Descriere

• Inovaţia tehnică ce combină două soluţii: - de pozitionare a placii gips-carton în toate configuraţiile: pe verticală, orizontală şi pe plan înclinat. - de pozitionare a plăcii de gips-carton pe toate lăţimile: 0,60 m, 0,90 m şi 1,20 m datorită saboţilor retractabili şi reglabili pe braţul LEVPANO COMBI® (brevetat), cât şi prin braţele reglabile opuse saboţilor. • Poziţionare orizontală până la 4 m şi pe verticală până la 5,40 m. • coloana de aluminiu permite o sarcină utilă de 80 kg. • Asamblare/demontare rapidă. • 3 roţi Ø 160 mm, care facilitează deplasarea pe teren accidentat în special cu plăci de protecţie anti incendiu, plăci grele din gips-carton sau cele din celuloză. • SIGURANŢĂ: - Sistemul de siguranţă este alcătuit din două cabluri: - 1 cablu de lucru; - 1 cablu de protecţie anti-cadere. • UŞOR MANERVRABIL: - Sistemul de frânare integrat cu troliu anti-retur fixat pe mânerul de ghidare. - Ampatamentul redus şi reglabil pentru traversarea uşilor: 1.02 x 1.02 x 1.02 m (pozitionare orizontală şi pe plan înclinat) şi 1,09 x 0,94 x 0,94 m (poziţionare verticală). • CALITATE: - Montaj şi control înainte de expediere. - Controale şi teste de încărcare efectuate de departamentul de control si calitate. - Conform normelor şi directivelor Europene 2006/42/CE. - Evaluarea de conformitate executată de SOCOTEC FRANȚA. • CARACTERISTICI: - Deschiderea maximă a braţelor: 3.10 m. - Braţ echipat cu 2 saboţi rectractabili şi cu 8 tampoane anti-derapante. - 3 roţi echipate cu sistem de blocare. - Înălţimea minimă la placa pe orizontală: 1,19 m = plan de lucru. - Sarcină utilă: 80 kg. - Dimensiuni platformă de lucru: 0.50 x 0.62 m. - Grosime: 25 mm. - Înălţime: 0,49 mm. - Sarcină utilă: 150 kg. - Vopsea epoxidică.

Detalii

SKU
LEVP-C
Brand
Tip produs
Montare placi gips-carton

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al comapniei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.