Levier cu maneta pentru fixare placi gips-carton

133,59 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 5020-LM

Descriere

• inaltime: 80 cm. • greutate: 1,45 kg. • permite poziţionarea plăcii de gips-carton pe structura metalică la o distanță de aproximativ 2 cm faţă de sol. • facilitează fixarea plăcii de către o singură persoană. • dispozitiv practic şi indispensabil. • cală mobilă de fixare din material plastic. • tija cu saboţi din oţel. • vopsea epoxidică. • NOTĂ: Plăcile de gips-carton nu se aşează direct pe sol ci la o distanţă de aproximativ 2 cm, astfel se previne deteriorarea plăcii în contact cu o eventuală umezeală de la sol!

Detalii

SKU
5020-LM
Brand
Tip produs
Dispozitive pentru constructii (interior)

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al comapniei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.