Menghina de înaltă precizie URKO cu mecanism cu bila 120x1200 / 35x8-U4003-P

375,37 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU U4011

Descriere

Menghina universala Heavy-Duty

Este o menghina profesionala,cu falci intre 90-140 mm in fuctie de deschiderea menghinei

Falcile sunt din fonta cu grafit nodular.

Bara rectangulara de culisare este din otel foarte rezistent zincata de 35x8mm sau 40x10 pt cele cu falci mai mari.Bara este prevazuta cu zimti de franare

Falca mobila este dotata cu sistem Rivet-Free System,prevazuta cu un sistem de strangere cu piston patentat-capsulat,care asigura o lubrefiere permanenta tijei filetate de strangere,care are un filet trapezoidal,pentru o durabilitate mai mare,iar transmiterea fortei de strangere se face prin intermediul unei bile pt a diminua uzurile,aceasta avand o rezistenta f. mare,iar la partea de culisare este prevazuta cu zimti pt a impiedica alunecarea.Strangerea se face cu ajutorul unei tije culisante la capatul tijei,iar pt strangeri extreme are prevazut pe capat un hexagon care poate fi strans cu o cheie.

Detalii

SKU
U4011
Brand
Tip produs
4003-P
Dimensiune
120x1200 mm

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.