Suport ideal pentru PowerRack.
Transport de marfuri lungi si grele pozitionate orizontal.
Constructie stabila pentru fixarea eficienta a incarcaturii.


Marfuri lungi si grele protejate pe drum

Suportul LongRack este completarea ideala a suportului PowerRack si asigura transportul de marfuri lungi cu o lungime de pana la sase metri si o greutate de pana la 250 de kilograme, datorita constructiei sale stabile. Datorita designului custii, obiectele lungi si grele sunt protejate in mod optim. Punctele de ancorare testate de pe picioare suportului LongRack, precum si placa din fata asigura fixare


Incarcare practica cu macara si stivuitor

Curelele pentru stivuitor din otel plat si punctele de fixare pentru transportul cu macaraua va permit sa incarcati cu usurinta LongRack cu un stivuitor sau o macara. Asta inseamna ca poate fi amplasat rapid pe suportul PowerRack sau pe acoperis. Puteti folosi chingile pentru stivuitor pentru a stivui mai multe LongRack-uri unul peste altul pentru a economisi spatiu.


Accesorii suplimentare pentru o manipulare usoara

Va puteti completa LongRack-ul cu accesorii practice. Sistemul de asamblare rapida va permite sa va atasati cu usurinta LongRack-ul la PowerRack, iar rolele de transport adecvate asigura deplasarea custii de incarcare pe podea.

Anuleaza