Gama WM PC - Rampe de incarcare (600 - 1800 kg)

Cod produs - SKU WM-PC

Descriere

Seria WM PC este cea mai completa si functionala gama de rampe WM System. Potrivite pentru toate tipurile de incarcaturi si greutati, rampele WM PC sunt extrem de practice datorita sistemului de desfasurare pivotant care permite accesul la vehicul lasand zona de incarcare si usa camionetei complet neobstructionate. 

Suporta sarcini grele cu o capacitate intre 600 kg si 1800 kg, rampa fiind destinata pentru a fi utilizata in mai multe domenii profesionale. Peste 300 de dimensiuni de rampe din aceasta gama.

Configurati rampa de incarcare in functie de lungime, latime si capacitatea dorita!

Lungimi disponibile: 195, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 265, 270, 275, 280, 285, 290, 295, 300, 320, 325 cm

Latimi disponibile: 80, 90, 95, 100, 105, 110, 120, 125, 130, 135, 137.5 cm

Capacitati incarcare disponibile: 600 Kg, 1000 Kg, 1500 Kg, 1800 Kg

Cand trimiteti solicitare de oferta va rugam sa specificati dimensiunile dorite!

Rampa este echipata cu picioare cu autopozitionare si un set de roti pe partea dreapta pentru a facilita operatiunile de desfasurare si inchidere. Platforma de incarcare are o suprafata din aluminiu anti-alunecare pentru a preveni derapajul rotilor echipamentelor in prezenta ghetii sau zapezii. Clapeta de contact mobila se conecteaza perfect la podeaua camionetei pentru a asigura o tranzitie lina intre rampa si vehicul.

MECANISM WM-PS

Un kit de extensie (accesoriu optional in doua versiuni) poate fi montat pentru a reduce unghiul rampei, facilitând astfel operatiunile de incarcare si descarcare. Setul este de nepretuit si pentru incarcarea sau descarcarea dubelor cu plafon cu inaltime joasa sau medie.

  CARACTERISTICI                            APLICATII WM PC

Rampa este destinata pentru a fi utilizata in domeniul constructiilor, gradinarit si urcarea tractoarelor de gradinarit, a motocicletelor, a echipamentelor mai grele de curatare industriala, a tonomatelor, a paletilor de lemn si a rufelor din hoteluri in cantitati industriale.

Caracteristici principale:

  • Platforma anti-alunecare din aluminiu cu model de orez
  • Roata pentru desfasurare asistata
  • Picioare reglabile cu autopozitionare
  • Clapeta de contact mobila pentru conectarea la podeaua camionetei

          

Platforma anti-alunecare din aluminiu      Roata pentru desfasurare asistata                      Picioare reglabile                              Clapeta de contact mobila

Detalii

SKU
WM-PC
Categorii
Brand
Material
Aluminiu

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.