Gama WM ME - Rampe de incarcare (600 - 1800 kg)

Cod produs - SKU WM-ME

Descriere

Seria WM ME Potrivita pentru incarcaturi grele datorita structurii sale robuste, aceasta rampa ofera o capacitate de pana la 1800 kg. O caracteristica cheie a acestui model este clapeta de contact mobila care se conecteaza perfect la podeaua camionetei pentru a asigura o tranzitie lina intre rampa si vehicul.

Configurati rampa de incarcare in functie de lungime, latime si capacitatea dorita!

Lungimi disponibile: 195, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 265, 270, 275, 280, 285, 290, 300, 320, 325 cm

Latimi disponibile: 80, 90, 95, 100, 105, 110, 120, 125, 130, 135, 137.5 cm

Capacitati incarcare disponibile: 600 Kg, 1000 Kg, 1500 Kg, 1800 Kg

Cand trimiteti solicitare de oferta va rugam sa specificati dimensiunile dorite!

O caracteristica cheie a acestui model este clapeta de contact mobila care se conecteaza perfect la podeaua camionetei pentru a asigura o tranzitie lina intre rampa si vehicul. Platforma de incarcare are o suprafata din aluminiu anti-alunecare pentru a preveni derapajul rotilor echipamentelor in prezenta ghetii sau zapezii.

MECANISM WM-ME

Modelul ME poate fi identificat prin rama sa de culoare verde. Aceasta rampa este potrivita pentru incarcaturi grele datorita structurii sale robuste si ofera o capacitate de pana la 1800 kg. Acest tip de rampa nu necesita o testare de omologare de tip deoarece este clasificata ca echipament detasabil.

  CARACTERISTICI                            APLICATII WM PC

Rampa este destinata pentru a fi utilizata in domeniul constructiilor, gradinarit si urcarea tractoarelor de gradinarit, a motocicletelor, a echipamentelor mai grele de curatare industriala, a tonomatelor, a paletilor de lemn si a rufelor din hoteluri in cantitati industriale.

Caracteristici principale:

  • Platforma anti-alunecare din aluminiu cu model de orez
  • Roata pentru desfasurare asistata
  • Picioare reglabile cu autopozitionare
  • Clapeta de contact mobila pentru conectarea la podeaua camionetei

         

Platforma anti-alunecare din aluminiu      Roata pentru desfasurare asistata       Picioare reglabile cu autopozitionare            Clapeta de contact mobila

Detalii

SKU
WM-ME
Categorii
Brand
Material
Aluminiu

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.