Gama WM TELESCOPIC - Rampa de incarcare (150 kg)

1.891,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU WM-TELESCOPIC

Descriere

Rampe telescopice din aluminiu perforat anti-alunecare cu margini de siguranta. Practice și ușor de utilizat, aceste rampe sunt echipate cu mânere laterale pentru un transport fără efort. Greutatea redusă a rampei și sistemul de sprijin (rest-on) reglabil garantează ușurință în utilizare și in capacitatea de adaptare pentru a se adapta la toate diferențele de înălțime și suprafața.

Configurati rampa de incarcare in functie de lungime, latime si capacitatea dorita!

Rampa este echipata cu un sistem special de sprijin care utilizeaza clapete de contact pliabile. Chiar daca aceasta rampa nu este ancorata fizic de vehicul, este conceputa pentru a garanta o conexiune sigura. Practice si usor de utilizat, aceste rampe sunt echipate cu manere laterale pentru un transport fara efort.

Inchizatorul lateral permite sistemului sa fie inchis cu usurinta dupa ce glisati o parte a rampei in cealalta. Rampa telescopica ocupa spatiu minim atunci cand nu este utilizata.

Rampa este destinata pentru a fi utilizata in domeniul medical pentru urcarea pacientilor si a persoanelor cu dizabilitati si faciliteaza urcarea coletelor voluminoase.

OBS: Rampele sunt furnizate individual, pretul afisat fiind pentru o singura bucata.

Caracteristici principale:

  • Platforma perforata din aluminiu anodizat anti-alunecare
  • Clapeta de contact rabatabila pentru conectarea la podeaua dubei
  • Margini de siguranta (5 cm)
  • Maner de transport

                                   

        Platforma perforata din aluminiu              Clapeta de contact rabatabila                    Margini de siguranta (5 cm)                              Maner de transport

Detalii

SKU
WM-TELESCOPIC
Categorii
Brand
Material
Aluminiu

Livrare comenzi

O parte din produselor noastre se aduc pe baza de comanda. Ca urmare, timpii noștri de expediere și procesare sunt puțin mai lungi decât ați fi obișnuit.

Vă rugăm să acordați 3-7 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii. Unele produse sunt procesate în 12-15 zile. Vă rugăm să verificați descrierea produsului pentru acest detaliu. Un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca plasati comanda pe un produs care se face la comanda pentru a stabilii toate detaliile. Dupa ce am receptionat produsul si l-am predat firmei de curierat o sa va trimitem o confirmare de livrare cu un cod de urmărire.

Pentru produsele la care se aplica transport agabaritic se pot percepe taxe suplimentare de transport care pot fi confirmate doar dupa verificarea disponibilitatii la producator. La plasarea comenzii pe website se aplica costul de transport de 25 Lei dar ulterior, daca este cazul, un reprezentant al companiei o sa va contacteze daca la produsul comandat se aplica taxa suplimentara de transport.

Politica Retur

Dacă nu sunteți complet mulțumit din orice motiv de Produsele pe care le-ați primit sau pur și simplu v-ați răzgândit după ce v-am trimis prin e-mail Confirmarea Comenzii, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor. ATENTIE! Nu toate produsele pot fi returnate. Produsele facute la comanda NU POT FI RETURNATE!

Produsele trebuie manipulate și păstrate cu grijă și returnate în starea și ambalajul original, cu toate etichetele și etichetele originale atașate. Dacă doriți să schimbați Produsele cu o altă dimensiune sau culoare, vă rugăm să va trebui să returnați articolul(ele) și să plasați o nouă comandă.

În cazul retururilor prin drept de retragere, veți fi rambursat integral în afară de costurile de transport pentru livrare expres, dacă ați fi ales această metodă de expediere.

Returul dumneavoastră va fi rambursat odată ce acesta a fost primit și procesat la depozitul nostru. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma rambursarea dvs. a fost procesată, ceea ce poate dura 2-3 zile lucrătoare după ce am primit-o de la operator. Vă rugăm să rețineți că poate dura 14 zile pentru a fi creditat în contul dvs.